scholengemeenschap

Sinds september 2003 worden alle Vlaamse basisscholen aangemoedigd om zich te verenigen in een scholengemeenschap om zich op bepaalde vlakken nog beter te kunnen organiseren.

Een scholengemeenschap krijgt van de Vlaamse overheid namelijk extra middelen om een sterk beleid te kunnen voeren inzake informatie- en communicatietechnologie, zorgverbreding, …

Er wordt dus niet geraakt aan de eigenheid en autonomie van elk van de deeluitmakende scholen, de scholengemeenschap creeërt enkel meer mogelijkheden voor elke schoolorganisatie.

Onze school maakt deel uit van “Scholengemeenschap Vlaamse Ardennen”, bestaande uit: Lierde, Brakel, Zottegem, Herzele, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem, Erpe-Mere en Denderleeuw.

De scholengemeenschap heeft sedert begin 2011 een nieuwe site met heel wat info voor de leerkrachten en de leerlingen. Het is zeker de moeite om een bezoekje te brengen aan deze site!

http://www.sgvlaard.be/

Snelnieuws

Beste ouder(s),

De opvang zal vanaf nu enkel doorgaan op de lagere school voor alle kinderen, ook de kleuters. We houden de groepen gescheiden. Graag dus de leerlingen afzetten in de lagere school. Het busvervoer tussen de kleuterschool en de lagere school is niet meer mogelijk.

Bedankt alvast voor het begrip.

Draag zorg voor jezelf!

Het Zonnevlierteam en ikzelf missen jullie!

Directeur Sarah

Recente reacties
Activiteiten voor de volgende dagen
Ga naar onze activiteitenkalender

Klik hier voor onze volledige activiteitenkalender.

Abonneer je op onze nieuwsbrief